Teamleider

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leidinggevende baan in een productieomgeving? Dan is dit je kans!

Lekkerland Nederland B.V. is op zoek naar een

TeamleiderOver de functie:

Als Teamleider ben jij eindverantwoordelijk voor de gehele productie van één discipline bij het distributiecentrum (DC) in Waddinxveen. Samen met jouw team zorg je ervoor dat alle bestellingen correct en vlot verwerkt worden. Jouw team bestaat uit ± 40 FTE, waarvan 2 Assistent Teamleiders en orderpickers.


Klantorders worden verzameld door middel van het ‘Pick by Light’ systeem. Daarin staan kwaliteit en presentatie centraal. Jij zorgt voor een goede sturing van het systeem zodat je samen met je team de targets kan behalen. Je bent een belangrijke schakel in het productie proces. Daarnaast houd jij je bezig met de personeelsplanning, urenverwerking en voorraadcontrole. Je coacht en begeleidt het team zodat ieder zich individueel kan blijven ontwikkelen. Verder houd je beoordelingsgesprekken met je personeel en volgt het verzuimbeleid op. Je rapporteert aan de DC Manager.


Over ons

Lekkerland Nederland B.V levert een breed assortiment van food en non-food artikelen aan diverse klanten. Ons motto: ‘Your most convenient partner’- Dat willen wij zijn voor onze klanten. Elke dag. Om onze klanten goed te kunnen voorzien hebben wij 3 grote distributiecentra in Nederland, waarvan 1 in Waddinxveen en hier hebben wij jou nodig!

Vereisten

Wat neem jij mee als teamleider?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 2 à 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Flexibele en pro-actieve instelling;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Kennis van LEAN en gevoel voor procesoptimalisatie;
  • 24/7 mentaliteit.


We bieden

Lekkerland Nederland B.V. is een groot en financieel gezond bedrijf. Daarnaast bieden we mooie arbeidsvoorwaarden. In de functie van Teamleider bieden wij jou:

  • Een informele werksfeer met leuke collega’s in een dynamische werkomgeving;
  • Doorgroeimogelijkheden en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een fulltime baan van 37,5 uur per week, vrij in te delen van maandag tot en met zaterdag;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, korting op diverse verzekeringen en een cafetariaregeling (bruto loon omruilen voor netto vergoedingen).


Interesse? Solliciteer direct. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Marit Eichner, Recruiter via marit.eichner@lekkerland.nl of via 06-52050121 (ook bereikbaar via whatsapp).