Content Medewerker

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan  in het marketingcommunicatievak? Vind je jezelf klant- en servicegericht? Een echte teamspeler? En ben je gemotiveerd om jezelf steeds uit te dagen? Dan maak jij zeker kans om onze nieuwe Lekkerland-collega te worden. Je gaat werken in een organisatie die er alles aan doet om haar klanten te ontzorgen. Samen met hen bouwen wij aan de toekomst van hun zaak. En wellicht bouw jij binnenkort met ons mee.

 

Lekkerland Nederland BV zoekt een 

Content Medewerker (37,5 uur) – vast dienstverband (begin met jaarcontract)

 

Wat ga je doen?

De dynamische retailwereld verandert in snel tempo. Dat zie en hoor je elke dag in de media. Ook Lekkerland zelf is daarom in ontwikkeling. Zo werken wij in Nederland heel nadrukkelijk aan de versterking van onze identiteit als betrouwbare partner in foodservice en vers concepten. Zowel intern als extern. Samen met jouw collega’s van het marketingcommunicatieteam draag je bij aan de  de creatie, coördinatie en productie van alle commerciële uitingen richting onze klanten Jij zorgt dat alle uitingen in lijn zijn met de communicatie strategie en passen bij de gekozen identiteit.

 

Je bent binnen het Marketing Communicatie team verantwoordelijk voor het Content beheer van de diverse commerciële digitale kanalen. In samenwerking met andere afdelingen binnen Lekkerland organiseer je tijdige en kwalitatief goede content om te komen tot een positief (commercieel) resultaat. Met jouw kennis van alle digitale kanalen en gevoel voor tekst en beeld, weet je als geen ander welk platform zich voor welke boodschap leent. Naast inhoudelijk expert ben jij ook diegene die overzicht houdt over alle content activiteiten en de juiste personen aanhaakt om campagnes op te zetten. Je bent gericht op digitale trends en je bent voortdurend op zoek naar verbeteringen die je meet op basis van statistieken.

  

Wat bieden wij jou?

Lekkerland biedt je een interessante baan in een inspirerende werkomgeving. Wij willen dat je elke dag met plezier naar je werk komt. Daarom geven wij je volop ruimte voor je eigen professionele inbreng en je persoonlijke ontwikkeling. Je bent onderdeel van een team met 900 collega’s, verspreid over verschillende vestigingen. Lekkerland is een informele organisatie met een open en eerlijke bedrijfscultuur.  

 

Lekkerland: betrouwbare partner in foodservice

Sinds de start in 1956 is Lekkerland uitgegroeid tot een groothandel en logistieke dienstverlener met een uitgebreid assortiment in food en non-food. Vanaf het allereerste begin hechten wij aan onze klanten. Wij zijn dé convenience-specialist voor alle ondernemers die hun klanten of gasten gemak willen bieden. Van NS-stations tot stadscentra. Van een tankshop tot een CIGO tabak- en gemakszaak. Van de kantine bij de lokale sportvereniging tot volwaardige food service concepten. Samen met onze klanten bouwen wij aan een succesvolle toekomst. Want alleen als wij dat doen, noemen wij onszelf met recht The Convenience Company.     

VereistenWie ben jij?

Je bent flexibel en servicegericht. Je voelt je als een vis in het water als je samenwerkt met anderen. Je vindt het leuk om te schrijven en hebt goed gevoel voor beeld en design. Het bewaken van planningen en het werken met strakke deadlines zie jij als een uitdaging en geven jouw extra energie. Dat past namelijk bij jouw proactieve manier van werken. Jij vormt samen met je collega’s van het marketingcommunicatie team de creatieve spil van onze organisatie.

 

Je taalvaardigheid in Nederlands en Engels is uitstekend. Je hebt ervaring met CMS systemen, commerciele online-kanalen. Kennis van Adobe Indesign, Photoshop of Lightroom is een pré. Verder heb je  een afgeronde HBO  opleiding in Marketing / communicatie of (online)marketing en beschik je over circa 1 jaar relevante werkervaring. Het betreft een fulltime-functie (37,5 uur).


Ben je geïnteresseerd in deze functie? Upload je sollicitatiebrief met CV. 

Indien je vragen hebt over deze vacature, neem dan contact op met Marit Eichner via 06-52050121, ook bereikbaar via WhatsApp.